Hasan ÜnverAK Parti’den Nevşehir Milletvekili aday adayı

4 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Hasan Ünver’in yerine,Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Belediye Meclis üyesi olan Atilla Seçen getirildi.

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ATİLLA SEÇEN SEÇİLDİ

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek 27. dönem Milletvekilliği seçiminde AK Parti’den Nevşehir Milletvekili  aday adayı olmak için Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Hasan Ünver’in yerine, AK Parti ve MHP’li Belediye Meclisi üyelerinin oy birliği ile, Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Belediye Meclis üyesi olan  Atilla Seçen   getirildi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Nevşehir Belediye Başkanını belirleme çağrısı ile bugün Belediye Meclisi Başkan Vekili Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında  olağanüstü toplanan Nevşehir Belediye Meclisi’nde, Belediye Başkanlığı seçimi yapıldı.

 Nevşehir Belediye Başkanlığı seçimine, AK Parti Meclis üyelerince alınan grup kararı sonrasında  tek aday olarak katılanAtilla Seçen, 16 sı AK Parti 9 uda  MHPli olan Belediye Meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak Nevşehir Belediye Başkanı olarak seçildi.

Nevşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Atilla Seçen, kendisine gösterdikleri teveccühten dolayı  AK Parti ve MHP’li Meclis üyelerine teşekkür etti.Seçen, hep birlikte hizmetleri bir ve beraber ortaya koyacaklarını ifade etti. 


04.05.2018 17:55:00